Haizea josten / Mikel Zubeldia - Zubeldia Etxeberria, Mikel (Beta III Milenio, 2024)
Felix Saldivia lagunarteko bazkari baten bueltan hogei urte lehenago egindako Babiloniarako bidaiaz oroitzen da. Bere bizia eraldatu zuen pasadizo hartaz baliatuz azal aldaketez, amodio galduez, adiskidetasunaz eta bestez jardungo da, kontinenteak, bide-gurutzeak, kultura anitzak eta mota guztietako pertsonaiak nahasten dituen eleberri aberats honetan