Fisika eta Kimika : DBH 3 (ikasegoera) / egileak, Aureli Caamaño ... [et al.] ; [koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - Caamaño, Aureli (Hegan (SM Ikasmina), 2022)
Hegan proiektu globala da, ikasle guztiek ikas dezaten sortua, eta beren gaitasunak garatu ditzaten eta ikasitakoak beren bizitzara eraman ditzaten taxutua. Ikasteko ingurune birtuala dauka, eta hari esker, askoz errazagoa da ikasleen eta irakasleen arteko harremana, eta askoz eraginkorragoa, ikasteko modua.