Zoo bat ikasgelan - Iturralde, Joxemari; Oses, Pedro (Iruñea : Pamiela, 2019)
Lehen eguna ikastetxean, eta Marko irakasleak errieta egin digu ez ditugulako animaliak adiskidetzat hartzen. Animalien lagun izan behar dugula, ondo tratatu behar ditugula, beren izenak eta ohiturak ondo ikasi... Kasu egin diogu irakasleari, eta hasi gara animaliak ikasgelara ekartzen eta zoo eder eta handi bat osatu dugu bertan, benetan izugarria, aizue!
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak