Matematikako koadernoa : Lehen Hezkuntza 3 - Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak; SM argitalpen-taldea ([Barakaldo] : SM Ikasmina, 2022)
Hegan proiektu globala da, ikasle guztiek ikas dezaten sortua, eta beren gaitasunak garatu ditzaten eta ikasitakoak beren bizitzara eraman ditzaten taxutua.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak