Matematikako koadernoa : Lehen Hezkuntza 3 / [egilea, SMko argitalpen-taldea ; koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] (Hegan (SM Ikasmina), 2022)
Hegan proiektu globala da, ikasle guztiek ikas dezaten sortua, eta beren gaitasunak garatu ditzaten eta ikasitakoak beren bizitzara eraman ditzaten taxutua.