Matematika : Lehen Hezkuntza 1 / [egileak, Raquel Martinez, Javier Bernabeu ; koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - Martínez, Raquel; Bernabeu, Javier (Hegan (SM Ikasmina), 2022)
Hegan proiektu globala da, ikasle guztiek ikas dezaten sortua, eta beren gaitasunak garatu ditzaten eta ikasitakoak beren bizitzara eraman ditzaten taxutua.