Ahozkotasuna ikasgelan : ahozkotasunaren garrantzia eta lanketa curriculum integratuan : X. Jardunaldi Pedagogikoak = X Jornadas Pedagógicas : 2003ko maiatzaren 14-15-16 / [testuen orrazketak, Ramon Egiguren, Joseba Ossa ; itzulpenak, Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak] - Egiguren, Ramon; Ossa, Joseba; Álvarez, Manuel; Ruiz Bikandi, Uri (1950-2023); Ducom, Michel; Rispail, Marielle; Heyworth, James Francis; Huber, Erich (Ikastolen Elkartea, 2003)
Ikastolen elkarteak " Ahozkotasuna ikasgelan:ahozkotasunaren garrantzia eta lanketa curriculum integratuan" izeneko X. jardunaldi pedagogikoak antolatu ditu, Gasteizko Europa Jauregian maiatzaren 14,15 eta 16ean. Xehetasunak barruko testuan aurkituko dituzue Ikastolen elkarteak maiatzaren 14, 15 eta 16an " Ahozkotasuna ikasgelan: ahozkotasunaren garrantzia eta lanketa curriculum integratuan " izeneko X. jardunaldi pedagogikoak antolatu ditu. Jardunaldiak Gasteizko Europa Jauregian ( Gasteiz hiribidean )izango dira. Aurtengo gaiarekin arreta berezia jarri nahi diogu irakaskuntzan ahozko adierazmenak duen eta izan beharko lukeen trataerari. Hiru eguenetako hitzaldien bidez helburu hauek lortu nahi ditugu: Europako hainbat hezkuntza-sistemaren egoera ezagutu, ahozkotasunaren lanketaren garrantziaz ohartarazi, eredu metodologiko teoriko-praktikoak eskeini, kanpoko ( batez ere, Frantziako) hainbat ekarpen ezagutu eta azkenik, ahozkotasuna lantzeko ditugun oztopo, zailtasun, aukera eta eman beharreko urrats eta aldaketen inguruan eztabaidatu