Ene lehen hitzak eüskaraz - Gomez, Laure; Betachet, Mathilde; Bedaxagar, Jean-Michel.; Sü Azia (Saint-Palais : Sü Azia, 2024)
Sü Azia elkarteak xubereraz berrargitaratutako haurrendako hiztegia.
Hiztegua zubereraz, euskara batuan eta frantsesez
Keywords: Euskalkiak -- Zuberera; Euskara -- -Hiztegiak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak; Erreferentzia-materialak