Ene lehen hitzak eüskaraz / [mise en page, Mathilde Betachet ; retouches des illustrations, Laure Gomez ; sar hitza, Jean-Mixel Bedaxagar] - Gomez, Laure; Betachet, Mathilde; Bedaxagar, Jean-Michel. (Sü Azia, 2024)
Sü Azia elkarteak xubereraz berrargitaratutako haurrendako hiztegia.