Begia begi truk : (drama, hiru ekitalditan) - Etxaide Itharte, Yon (1920-1998) (Donostia : Erein, 1984)
Maule-Lestarreko plaza nagusia. Garaia: 1445.garren urteko edozein egun. Plazan zehar, antzegile edo jardunlari nagusien gibeletik, jendea bere eginkizunetara bebil aldi hartako soinekoz jantzita.
Keywords: Helduentzako Literatura; Antzerkia