Begia begi truk : (drama, hiru ekitalditan) / Yon Etxaide - Etxaide Itharte, Yon (1920-1998) (Literatura (Erein), 1984)
Maule-Lestarreko plaza nagusia. Garaia: 1445.garren urteko edozein egun. Plazan zehar, antzegile edo jardunlari nagusien gibeletik, jendea bere eginkizunetara bebil aldi hartako soinekoz jantzita.