Munstroak ere beldur dira - Entrialgo, Mauro; Zaldua, Iban (Madrid : Diábolo, 2025)
Zure lehengusina txikia sorginen beldur da. Baina zeren beldur dira sorginak? Eta banpiroak? Eta gizotsoa? Eta Frankensteinen munstroa?
5 urtetik aurrera (urdina)
Los monstruos también tienen miedo.
Keywords: Munstroak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak