Apurkinak / Oihane Zuberoa Garmendia ; [azala eta marrazkiak, Andrea Olaitz Gartzia] - Garmendia Glaría, Oihane Zuberoa (Poesia (Pamiela), 2025)
Mundua aforismoz beteta dago. Liburu hau aforismoz beteta dago. Natura aforismoz beteta dago, eta etxeak, eskolak, egunkariak, lagunen hizketak, mingainak… Eta aforismoa? Aforismoa munduz beteta dago. Eta liburuz, naturaz, etxez, eskolaz, egunkariz, lagunen hizketaz, mingainez