Bilatzen / [testua eta irudiak] Olga de Dios ; [itzulpena, Salvador Figueirido] - Dios, Olga de (Somos8 (NubeOcho), 2017)
Bilatzen batzutan ikusten ez ditugun arren, hurrean dauden gauzak eta pertsonak aintzat hartzen laguntzen digun istorio bat da. Bilatzen anima zaitez!