Txalo pin txalo : irakaslearen liburua 3 - Lertxundi, Anjel; Orue, Luis; Aulestia, Gotzon (1940-2003); Keiffer, Antton (Donostia : Erein, 1982)
Hemen eskaintzen den liburuxka hau, Eskolaurrean haur erdaldunak euskaldundu asmoz jo eta ke lanean ari den irakasleari lagungarri dakion osatutako lantxo bat baino ez da.
1982/09/01
Keywords: Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Haur-kantak -- Euskal Herria; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak