Txalo pin txalo : irakaslearen liburua 2 - Lertxundi, Anjel; Orue, Luis; Rius, Roser; Aulestia, Gotzon (1940-2003); Keiffer, Antton; Plazaola, Mikel; Lizundia, Julen (Donostia : Erein, 1980)
Hemen eskaintzen den liburuxka hau, Eskolaurrean haur erdaldunak euskaldundu asmoz jo eta ke lanean ari den irakasleari lagungarri dakion osatutako lantxo bat baino ez da.
Keywords: Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Haur-kantak -- Euskal Herria; Monografiak