Txalo pin txalo : irakaslearen liburua 2 / [egileak, Angel Lertxundi, Luis Orue ; marrazkiak, Roser Rius ; musika eta erritmoa, Gotzon Aulestia , gidaritza pedagogikoa, Antton Keiffer, Mikel Plazaola ; koordinatzaile, Julen Lizundia] - Lertxundi, Anjel (Euskara jolasez (Erein), 1980)
Hemen eskaintzen den liburuxka hau, Eskolaurrean haur erdaldunak euskaldundu asmoz jo eta ke lanean ari den irakasleari lagungarri dakion osatutako lantxo bat baino ez da.