Munduko ozeano eta itsasoen atlasa / [testuak eta edizioa] Ana Delgado ; Kasandraren irudiak ; [zuzenketak, Isabel Ortiz ; euskarazko testuak, Irurk Itzulpenak] - Delgado, Ana (Atlasa (Susaeta), 2024)
Lurreko ozeano eta itsasoak bizitzaz beterik daude. Liburu honetako 20 mapetan zehar, haien historia eta misterioak ezagutuko dituzu. Bidaiatu mundu osoan barrena eta jakin ezazu zergatik diren ozeanoak gure planeta urdinaren altxorrik handiena.