Lagun jostalariak - Ferro, Elisa; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Durango : Ibaizabal, 2025)
Jolas egiteko ordua! Lagundu Hartzatxori, Sagutxori eta Krokodilotxori eguneroko jolasetan eta ikusi zer izen duten haien jostailuek. Ukitzeko, sentitzeko, jolasteko, hitz egiteko... liburuxka aparta. Txiki nahiz handi, gozatu elkarrekin!
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du.
Busy Playtime
Azal-hegalak ditu.
Keywords: Jolas-liburuak; Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura