Jesusen bizitza : lau ebanjelioetako unerik garrantzitsuenak [batuaz] - Grain de Soleil; Duntze Dorothée; Barruetabeña Barruetabeña, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1998)
Haur askok Jesusen bizitzako pasarteak ezagutzen dituzte baina, jarraipenik gabe kontatuta beraien buruetan nahastu egiten dira. Horregatik, liburu honen egileek, lau ebanjeliotan, Jesusen bizitzako hogeita lau pasarte garrantzitsu aukeratu dituzte, Jesusen jaiotzatik piztuera bitartekoak. Haurrek, zortzi urtetik hamabira bitartean egin ohi dituzten galderak ere planteatu dituzte. Liburu honen testu eta irudien bidez, galdera hauek haurrak sartzen dituzte herri, historia, aurpegi, usain eta paisaia batzuen ezagutzan. Testu biblikoak hobeto ezagutzea nahi duten nagusiek ere, orrialde hauekin gozatuko dute, liburu honek dirala ia bi mila urteko "lau liburutxoren" altxorra jasotzen baitu.
1998/02/05
La vie de Jèsus
Keywords: Erlijio katolikoa; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak