Problemak 7 : zifra bateko zenbakiez zatikatzea [Lehen Hezkuntza 3] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zifra bateko zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: 99.999+ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea. Batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak