Problemak 7 : zifra bateko zenbakiez zatikatzea [Lehen Hezkuntza 3] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Leire Arano ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zifra bateko zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: 99.999+ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea. Batuketak eta kenketak.