Problemak 15 : ehunekoak, zatigarritasuna, erro koadroa, berreketak [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira ehunekoak. Zatigarritasuna. Erro koadroa. Berreketak.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak