Problemak 15 : ehunekoak, zatigarritasuna, erro koadroa, berreketak [Lehen Hezkuntza 5] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Leire Arano ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira ehunekoak. Zatigarritasuna. Erro koadroa. Berreketak.