Problemak 14 : zenbaki arrunten eta hamartarren arteko eragiketa konbinatuak : zatikien arteko eragiketak [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zenbaki arrunten eta hamartarren arteko eragiketa konbinatuak. Zatikien arteko eragiketak.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak