Problemak 14 : zenbaki arrunten eta hamartarren arteko eragiketa konbinatuak : zatikien arteko eragiketak [Lehen Hezkuntza 5] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Elisabet Gonzalez ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zenbaki arrunten eta hamartarren arteko eragiketa konbinatuak. Zatikien arteko eragiketak.