Problemak 13 : zenbaki hamartarren arteko zatiketak [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zenbaki hamartarren arteko zatiketak. Berrikusketa: zenbaki hamartarren arteko batuketak, kenketak eta biderketak. Zatikiak. Zatikiak alderatzea. Izendatzaile bereko zatikien arteko batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak