Problemak 11 : zenbait zifrako zenbakien arteko biderketak, zatiketak, batuketak eta kenketak [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zenbait zifrako zenbakien arteko biderketak, zatiketak, batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak