Problemak 10 : zenbait zifrako zenbakiez zatitzea eta zenbait zifrako zenbakiez biderkatzea : berrikusketa : batuketak eta kenketak [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zenbait zifrako zenbakiez zatitzea eta zenbait zifrako zenbakiez biderkatzea. Berrikusketa: batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak