Problemak 9 : bi zifrako zenbakiez zatitzea : berrikusketa : bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea : batuketak eta kenketak [Lehen Hezkuntza 3] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi zifrako zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea. Batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak