Problemak 9 : bi zifrako zenbakiez zatitzea : berrikusketa : bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea : batuketak eta kenketak [Lehen Hezkuntza 3] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Leire Arano ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi zifrako zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea. Batuketak eta kenketak.