Problemak 6 : 9.999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakoekin : berrikusketa, batuketak eta kenketak [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 9.999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakoekin. Berrikusketa: batuketak eta kenketak.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak