Problemak 5 : 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakorik gabe : berrikusketa, batuketak eta kenketak bururakoekin [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakorik gabe. Berrikusketa: batuketak eta kenketak bururakoekin.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak