Problemak 5 : 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakorik gabe : berrikusketa, batuketak eta kenketak bururakoekin [Lehen Hezkuntza 2] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Elisabet Gonzalez ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea bururakorik gabe. Berrikusketa: batuketak eta kenketak bururakoekin.