Problemak 2 : 99ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakoekin : 99ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe : [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 99ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakoekin. 99ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak