Problemak 2 : 99ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakoekin : 99ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe : [Lehen Hezkuntza 1] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Goyo Rodriguez ; [hizkuntza-egokitzapena, Elisabet Gonzalez ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Problemak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 99ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakoekin. 99ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe.