Problemak 1 : 39ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakorik gabe : 39ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 39ra arteko bi edo hiru zenbakiren arteko batuketak bururakorik gabe. 39ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak