Buruzko kalkulua 6 : batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak : zenbaki arruntak, zenbaki hamartarrak eta zatikiak - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak. Zenbai arruntak, zenbaki hamartarrak eta zatikiak. Estrategiak: zenbaketa, zenbakien konposizioa, deskonposizioa, multzoak, segidak, hurbilketak, iritzirako kalkuluak, ordena, konpentsazioa eta banaketa. Batuketaren eta biderketaren trukatze- eta elkartze-propietateak, eta banatze-propietatea.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak