Buruzko kalkulua 4 : batuketak, kenketak eta biderketak : 9.999ra arteko zenbakiak [Lehen Hezkuntza 4] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Carolina Temprado ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Buruzko kalkulua (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira batuketak, kenketak eta biderketak, 9.999ra arteko zenbakiak. Posizio-balioa. Batuketen eta biderketen arteko lotura. Estrategiak: zenbaketa, zenbakien konposizioa, deskonposizioa, multzoak, segidak, hurbilketak, ordena eta konpentsazioa. Batuketaren eta biderketaren trukatze- eta elkartze-propietateak.