Buruzko kalkulua 2 : biderkatzeko taulak : 999ra arteko zenbakiak [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira kenketak egiteko taulak, 999ra arteko zenbakiak. Kenketak hamarrekoekin (kenkizunean, kentzailean zein kenduran). Posizio-balioa. Estrategiak: zenbaketa, zenbakien konposizioa, deskonposizioa, segidak eta multzoak. Batuketaren trukatze- eta elkartze-propietateak..
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak