Familiarium = Familiario = Familiari = Familiartean = O familiario - Cerdá, Mar (Barcelona : Comanegra, 2018)
Bila ezazu zure familia eta zure adiskideena. 83.521 baino konbinazio gehiago dago! Eta hala ere aurkitzen ez baduzu, zeure pertsonaiak sortu, eta azken orrian itsatsi ditzakezu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Testua gaztelaniaz, euskaraz, katalanez eta galegoz.
Liburu trokelatua
Keywords: Familiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia ereduak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura