Familiarium = Familiario = Familiari = Familiartean = O familiario / Mar Cerdà - Cerdá, Mar (Comanegra, 2018)
Bila ezazu zure familia eta zure adiskideena. 83.521 baino konbinazio gehiago dago! Eta hala ere aurkitzen ez baduzu, zeure pertsonaiak sortu, eta azken orrian itsatsi ditzakezu.