Buruzko kalkulua 1 : batuketak egiteko taulak : 49ra arteko zenbakiak [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira batuketak egiteko taulak, 49ra arteko zenbakiak. Zifra bateko edo biko zenbakiei zifra batekoak batzea. Posizio -balioa. Batuketak hamarrekoekin (batugairen batean zein baturan). Estrategiak: zenbaketa, zenbakien konposizioa eta deskonposizioa. Batuketaren trukatze-propietatea.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak