Sarraski izugarria / gidoia eta marrazkiak, Marco Torres ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde - Torres, Marko (Mamut 9+ (Bang), 2025)
Ninja izateko arreta, adorea eta duintasuna behar dira. Nik ez dut horietatik pitin bat ere. Baina onena naiz!Lehen liburukia irakurri ez baduzu, zeure buruari galdezka arituko zara: zer arraiogatik da Kururo gaindiezina? Bada, eskumuturreko magiko bat duelako, era guztietako superbotereak ematen dizkiona: bizitza amaigabeak, ezin zauritzea, superindarra, suzko bolak, laser-ikusmenaà Tira, ulertu duzu. Borrokatzeaz nazka-nazka eginda dago Kururo. Orain, bideojokoetan ibili nahi du. Benetan zorte ona duenez, bere jokorik gustukoenetako baten txapelketa antolatu dutela jakin du: «Sarraski izugarria»! Zoritxarrez, Kai-Kuk, bere lagun fidel eta aza-kirtenak, leku okerrera eramango du, eta, han, oso bestelako joko bat izango du zain.