Zenbakiak eta eragiketak : berreketak : erro koadroa : zenbaki baten zatitzaileak : [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira berreketak. Erro koadroa. Zenbaki baten zatitzaileak. Zatitzaile komunetan handiena eta multiplo komunetan txikiena. Berrikusketa: zatikiak eta zenbaki hamartarrak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak