Zenbakiak eta eragiketak : zatikien arteko eragiketak : hamartarren arteko batuketak, kenketak eta biderketak : [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zatikien arteko eragiketak.Hamartarren arteko batuketak, kenketak eta biderketak. Zenbaki arrunten eta hamartarren arteko eragiketa konbinatuak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak