Zenbakiak eta eragiketak : zatiki kontzeptua : izendatzaile bereko zatikien arteko eragiketak : [Lehen Hezkuntza 5] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zatiki kontzeptua. Izendatzaile bereko zatikien arteko eragiketak. Zenbaki hamartarrak. Hamartarren arteko batuketak eta kenketak. Erantzun eta guzti.