Zenbakiak eta eragiketak : batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak : [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak