Zenbakiak eta eragiketak : batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak : [Lehen Hezkuntza 4] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak. Erantzun eta guzti.