Zenbakiak eta eragiketak : zenbait zifrako zenbakiez zatitzea : [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zenbait zifrako zenbakiez zatitzea. Batuketak, kenketak eta biderketak, zenbait zifrako zenbakiekin. Zenbaki guztiekin lan egitea. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak